+
Біфштекс
Для приготування біфштексу використовується 100% натуральна яловичина. В ресторані біфштекс готується на грилі без додавання олії.
+
Булочка
Виготовляється у Дніпропетровську з високоякiсного пшеничного борошна.
+
Сир Чедер
Виготовлений за німецькими традиціями з натурального коров’ячого молока cир від компанії «Hochland» має виразний кислуватий смак з легким горіховим відтінком.
+
Соус
Саме соус є невід'ємною складовою легендарного Біг Мака. У ньому немає ніяких “секретних” інгредієнтів. Головне - правильні пропорції!

А ви знали, що

Blue Ribbon Burger
Колись Біг Мак мав назву «Аристократ»
та «Blue Ribbon Burger» –
«гамбургер з блакитною стрічкою».
1967
Рецепту Бiг Мак майже півстоліття — його
вигадав один з перших франчайзерів
МакДональдз Джим Деллігатті у 1967 році.
12
Біг Мак® продається
в 120 країнах світу та має музей
власного імені у Пенсильванії.

бажаєш дізнатись, як ми його готуємо?

Записатись на екскурсію